4.1.06

В помощ на играчите от "Кралският дом"

І. Моля, записването ви да стане така –
Изпратете ни мейл на kralskiatdom@yahoo.com
В него напишете в този ред

1.Първа желана страна
2.Втора желана страна
3.Опционално трета желана страна

4.Игрово име

5.И мейл за играта, опционално втори и мейл
6.Ако не желаете да сте крал или държавен глава, моля упоменете каква функция искате да изпълнявате съгрласно правилата! – Това става възможно само ако за нея се съгласи и държавния глава на дадената страна. Все пак ще сте екип!

7.Ако желаете посочете ICQ номер
8. Каквото друго пожелаете, но, моля, кратко!

ІІ. Регнете се на форума на „Кралският дом” – опционално с игровото си име

ІІІ. След потвърждаване на приетата ви заявка и получената страна, направете тема- посолство на страната си, там ще ви търсят другите играчи.

ІV. В тази тема посолство, както и в останалите теми освен темите за офиициални новини ,за официалната история на „Кралският дом” и за Въпроси и отговори, посредниците ще пишат по изключение. Играчите би трябвало да не изпадат във волнодумство и необосновани модерности. Все пак пресъздаваме епоха. Често се случва някой някого да нарече „пич” или „копеле”, но все пак, това едва ли е подходящото обръщение към Дожа на Венеция или Корфюрста на Саксония!

V. Заповедите ви, предназначени за посредниците, са официални държавни актове, моля, отнасяйте се сериозно към тях, не е необходимо да са изпъстрени с архаизми и съображения, но е добре и за нас, и за вас, да са разбираеми до пълнота!

VІ. Прокламациите, Възванията, Законодателните инициативи, колкото и да са оригинални и приятни за отиграването, не могат да послужат за заповеди! Това не значи да се отказвате от тях, напротив, дерзайте! Това е и най-приятната  и интересна част от възстановката. Когато на посредниците им остане време, с удоволствие ще ви помогнат при примерно изработването на мирен договор или харта с всичките му красиви финтифлюшки и титулатури.

VІІ.Не спорете дали сте пратили нещо или, че сте го сложили във форума. Официалната и единствена за момента връзка с посредниците е мейл-а и при срив в този канал лично послание на форума.  Отговорите от посредниците ще идват по възможно най-бързия начин, което означава до седмица. Когато няма писмо от нас, най-вероятно нямаме въпроси или няма събития които да ви засягат специално.

VІІІ. Играта дава възможност за спокойно и сигурно обмисляне на детайлите от вашата политика. Един делови съвет , не прибързвайте! Опитайте се да учите, да завържете приятелства и да се почувствате в епохата на века!

ІХ. Уважавайте другите за да ви уважават!

Х. Забавлявайте се!

С почит: Закси фон Данитц
Посредник